20. juni 2019

Uset lav fast rente i Sydbank

De glade tider for boligejere fortsætter.

Renten på 30-årige fastforrentede realkreditlån har ramt et nyt historisk lavpunkt, så nu kan du få en fast rente på 1% i 30 år ikke blot for et lån med afdrag, men også for et lån med afdragsfrihed.

Det giver flere fordele for dig som boligkøber eller hvis du overvejer at lægge dit lån om. Du har nemlig gode muligheder for at reducere din restgæld, når renten stiger. Og du har mulighed for op til 10 års indledende afdragsfrihed, dog til en lavere kurs.

Hvis du allerede har et realkreditlån i din bolig med en fast rente på 2 % eller mere, vil du sandsynligvis kunne spare mange penge på at lægge lånet om til et lån med en fast rente på 1 %. Besparelsen er højere, jo tættere kursen er på 100 for 1 %'s-lånet.

Har du et lån med variabel rente, som snart skal rentetilpasses, kan det også være attraktivt for dig at lægge det om. For dels kan du sikre en fast lav rente, dels får du langt bedre muligheder for at reducere din restgæld, hvis renten stiger, end du har i dag på dit variabelt forrentede lån.

Et variabelt forrentet Totalkredit-lån har dog fortsat en lavere rente og dermed en lavere ydelse i forhold til et tilsvarende fastforrentet lån. Samtidig har de variabelt forrentede lån også et højere afdrag de første år. Dette kan dog ændre sig, hvis renten stiger.

Du kan læse mere om Sydbank på deres profil.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble