24. april 2022

Stor ros til vores lokale campingplads

For et par dage siden gav et gæstepar stor og velfortjent ros til TØRRING CAMPING. Og fordi vi netop mener, at det er så velfortjent, vælger vi at viderebringe det skønne citat fra parret. Det lyder som følger: 

"For nogle dage siden tilbragte vi et par døgn på TØRRING CAMPING. 'Midt i byen, midt i naturen' lyder pladsens eget slogan. Det kan virke lidt paradoksalt, men der er faktisk tale om en dejlig, grøn oase med kort afstand til et bredt spektrum af forretninger. Der er tale om en ganske lille plads, som ligger ganske tæt på Gudenåen, som her - i nærheden af udspringet - kun er 5-6 m bred. Der er afsat to specielle autocamperpladser lige op og ned af de meget nye servicebygninger og alle nødvendige faciliteter. Men noget helt særligt ved TØRRING CAMPING er Café Gudar med et udvalg af retter, som jeg nærmest vil betegne som gourmetmad. Lækkert, i rigelige mængder og til overkommelige priser. Hertil kommer en kæmpe stor tipi, hvor der af og til foregår musikarrangementer. Og man tilbyder i samarbejde med Tørring Kanoudlejning kanoture på åen". 
 
Vi ved, at TØRRING CAMPING allerede har takket for de flotte roser på Facebook. Og her fra BEST OF Hedensted er ordene nu også givet videre - til inspiration for de forhåbentlig mange kommende gæster i foråret og sommeren. 

Vel mødt!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble