1. april 2022

DU kan også blive en del af BEST OF

Påsken nærmer sig - og dermed forhåbentlig også foråret! 

Vi havde fået et par dage med skønt forårsvejr, men så pludselig vendte sneen og vinterfornemmelserne lidt tilbage - i hvert fald er nogle af krokusserne og erantisserne i haven pt lidt dækkede af et tyndt lag hvidt mange steder i Danmark. 

Men BEST OF er altid i forårs- og godt humør! 

Vi startede universet tilbage i efteråret 2012 med en drøm om at udvikle en lokal søgeportal til alle borgerne i Horsens. Til alle butikkerne og virksomhederne. Og til sporten, kulturen, seværdighederne og meget, meget mere. 

Siden er mange flere BEST OF byer blevet en del af familien, herunder BEST OF Hedensted, som vi hver dag er stolte over at supportere. Vi står op hver morgen med tanken om, at dagen skal fyldes med handlinger, der markedsfører og støtter de lokale butikker, virksomheder og Hedensted som helhed. Vi nyder hvert sekund og takker for den store opbakning fra alle siden opstarten - både i 2012 i hele landet og senere i Hedensted og omegn. 

Vi stopper selvfølgelig ikke her. Flere nye tiltag er i støbeskeen til glæde for borgerne, butikkerne og virksomhederne. Og DU kan også blive en del af BEST OF-familien: 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i øverste hjørne her
Følg BEST OF Hedensted på Facebook her

Er du en butik/ virksomhed i Hedensted? - så bliv BEST OF i netop DIN branche på BEST OF Hedensted!

Det gør du ved at skrive til: : info@bestofhorsens.dk
og så sørger vi for resten! 

Indtil da: Nyd foråret, og at masser af lokale og gæster kommer til byen for at shoppe, kigge og nyde skønne Hedensted! - og TAK, fordi du støtter byen og vores fantastiske forretninger!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble