22. april 2020

Nyhed fra Hedensted Centret!

Hedensted Centret har nu en fantastisk nyhed til dig som har et aktivt medlemskab og som kan lide at træne på hold!

Hedensted Centret har nu i mange uger lavet videoer, så I derhjemme, har kunnet holde humøret højt og formen ved lige. 

Det nye er nu, at de har fået grønt lys fra myndighederne til at opstarte outdoor træning med et max antal deltagere på 9 personer.

Det er en stille og rolig opstart - hos Hedensted Centret har de brugt hele weekenden på at få gjort spin cykler og walkbånd klar til udendørs brug.

Ved opstart følger de alle regeringens retningslinjer fuldt ud og instruktørerne er nøje sat ind i disse.

Det vil betyde, at:

  • Det vil stadig IKKE være muligt at komme ind i centret. Sprit, klude til at aftørring vil være at finde på træningspladsen udenfor.
  • Vandflaskerne skal være fyldt op hjemmefra (!!) 
  • På ALLE hold vil der være en minimum afstand til hinanden på 2 meter. 
  • Når man skal deltage på cycling eller walk skal udstyret sprittes af både før og efter træning.
  • Ved træning på det store græsareal, medbringer man i første omgang SELV sine træningsting. Det kan være dunke med vand, flasker med vand, sten, måtter, håndklæder etc. Nogen har måske også deres eget udstyr og det må gerne medbringes. Dog kun til eget brug.
  • I må først møde op 15 minutter før holdets start. På den måde sikres det, at alle er væk før det næste hold kører (Der vil være ca. 30 minutter imellem hvert hold).
  • Hvis du har de mindste symptomer på sygdom, så hold dig hjemme.

Holdene vil i starten ikke kunne bookes i systemet, som I kender det. Alt er lidt anderledes i denne tid. De arbejder på højtryk på, at man hurtigst muligt kan bruge booking systemet igen. I mellemtiden kan det kun lade sig gøre via HEDENSTED FITNESS FACEBOOK SIDE (find den her). 

Der vil hver dag omkring middag blive lagt hold op 2 dage frem i tiden (pga vejrsituationen).

Der vil være et opslag for hvert enkelt hold og i dette opslag tilmelder man sig. Der er KUN plads til 8-9 på hvert hold og når de første 8-9 er tilmeldt, så er der ikke plads til flere og der vil IKKE være en venteliste. (Så det er altså først til mølle og man har kun EN tilmelding pr. dag. På den måde vil flere få en chance for at træne.)

Det er vigtigt, at man ikke møder op til træningen i håb om at få en ledig plads. Man MÅ ikke være mere end 10 personer samlet. 
Hvis man tilmelder sig uden at være aktiv medlem, så vil navnet blive fjernet. (Det er muligt at kontakte fitness@svom.dk, og så vil dit medlemskab blive åbnet igen)

Hedensted Centret opfordrer stærk til, at I ikke booker plads og så ikke møde op. Og herudover respekterer reglen med EN booking pr. dag.

Der vil være dage, hvor de ikke kan tilbyde outdoor træning grundet vejret. Her vil I som et alternativ, kunne benytte jer af en af deres hjemmetræningsvideoer som også ligger på facebooksiden eller på youtube.

Det er utrolig vigtigt, at vi passer på hinanden og udviser den respekt og omsorg, som vi har brugt den sidste tid på at udvise.

Hedensted Centret glæder sig meget til at se jer alle igen og er overbevist om, at der sagtens kan trænes sammen og stadig have mulighed for at føle sig tryg. 

På glædeligt gensyn! 

Besøg Hedensted Centret her på BEST OF Hedensted

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia