4. februar 2022

Indkøbernes favoritter

Ikke kun hos kunderne, men også hos IMERCOs egne indkøbere er der noget, der hedder de BEDSTE produkter!

Indkøberne hos IMERCO har samlet deres februarfavoritter, som de meget gerne vil anbefale - og i den forbindelse byder måneden på både godt grej til køkkenet, fine glas til bordet og nyheder til hjemmets gulve.
 
Kristine, borddæknings-ekspert hos IMERCO, siger: 
"Man kan da aldrig få for mange glas, vel? Og der er altså lige lidt ekstra stil over, når man både har vand-, vin- og flere slags drinksglas i samme serie. Glassene på Kristines billede er fra Palermo-serien fra Lyngby Glas og kan pifte enhver borddækning op til både hverdag og fest.
 
Anette, bolig-ekspert hos IMERCO, siger: 
"Med nyhederne fra Tica Copenhagen kan vi vores indrette bolig med pæne og ikke mindst praktiske måtter og gulvtæpper til boligen. Smudsmåtten på billedet er perfekt til denne årstid, da den både suger fugt og snavs. Ret smart at placere den i entreen eller ved terrassedøren. 
 
Jens, køkken-ekspert fra IMERCO, siger: 
"Er du en god hverdagskok eller en dygtig mesterkok, der elsker at udfolde de kulinariske evner? Så skal du helt sikkert tjekke Premiere-serien fra Greenpan ud! Et mesterværk af en serie, som er designet og produceret med den største omhu - et smukt, skinnende ydre og en beskyttende non-stick-belægning, der er forstærket med diamanter, der gør den ekstremt holdbar, ridsefast og så er den helt fri for PFAS. Og så kan både pander og gryderne fra serien bruges på et hvert komfur.
 
Thomas, gadgets-ekspert fra IMERCO, siger: 
Uanset om du er i humør til toast, panini eller vafler, så kan multigrillen fra Cook & Baker klare opgaven. Grillen kommer med udskiftelige plader, der gør, at du hurtigt kan forvandle den lige fra et toastjern til vaffeljern, helt uden det store besvær. Det giver dig en 3-i-1 grill, der ikke tager meget plads i skabet. Derudover kan du endelig sige farvel til fastbrændte rester, da pladerne har en super-slip belægning, der sikrer, at maden let slipper pladerne.

Kig ind hos din lokale IMERCO på Østerbrogade 15 - og se nærmere på de anbefalede produkter!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble