16. september 2020

Højeste kvalitet og service

Under mottoet: Vi er først tilfredse, når DU er det! 

er FRIIS OPTIK en brilleforretning, hvor kvalitet og service er højeste prioritet. Kort fortalt er dét at finde den optimale løsning for dig netop dét, der får søskendeparret Friis og deres fantastiske personale til at gå på arbejde hver dag. 

En af de seneste nye løsninger inden for kontaktlinser er Biotrue ONEday fra Bausch + Lomb, som indeholder mere fugt end nogen anden linse.

Bestil en tid hos FRIIS OPTIK i Hedensted og prøv linsen med mest fugt!

Klik og kig på FRIIS OPTIK Hedensteds komplette virksomhedsprofil lige her - og få meget mere info om forretningen, der blev grundlagt af Tonni og Bodil Friis i 1979 ud fra ønsket om at kunne tilbyde borgerne i Horsens et bredt udvalg af briller. Således blev spadestikket til den første brilleforretning i Hospitalsgade taget, og FRIIS OPTIK består i dag af fem forretninger med 22 ansatte beliggende i Horsens, Hedensted, Brædstrup og Juelsminde. Forretningen drives i dag af søskendeparret Jan og Malene Friis, og kendetegnende for butikkerne - både dengang og nu - er et særdeles højt fagligt ambitionsniveau. Det er bl.a. grunden til, at du finder flere optikere end assistenter hos FRIIS OPTIK

FRIIS OPTIK: Din garanti for at få den vejledning, du har krav på!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble