Fitness & Sundhedshus

Vi byder dig hjertelig velkommen til Hedensted Centret.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vejen mod en sundere livsstil i et hus fyldt med muligheder!

I vores fitness & Sundhedshus tilbyder vi fitness, holdtræning, fysioterapi, massage, personlig træning og kostvejledning.

Om du er tyk eller tynd, så er du velkommen i fitnesscentret. Her kigges der ikke efter figur eller mærketøj. Alle er en del af fællesskabet.

Centret har med sine mange hold noget for enhver smag. Der er blandt andet spinning, bodypump, hiit, yoga og crossfit. De mange hold udbydes fra tidlig morgen til sen aften alle ugens dage.

Fitnesscentret er indrettet med et stort motionsrum på førstesalen, hvor der er mulighed for at benytte en elevator, hvis det kniber med at komme op ad trappen. I stueplan ligger receptionen, som er bemandet på bestemte tidspunkter, omklædningsrum, spinningslokale samt et holdlokale.

Lige over for fitnesscentret er bygget en ekstern boks, hvor der dyrkes crossfit. Atmosfæren er varm, og stemningen frisk.

Også erhvervslivet kan benytte sig af fitnesscentret, idet der kan laves firmaaftaler, så medarbejderne kan få et lille frynsegode og samtidig bevare deres gode sundhed. 

Sundhedshuset har også kostvejleder og personlige trænere tilknyttet, og flere gange om året bliver der lavet gode tilbud om vægttab, hvor disse bliver kombineret. Hvis du er medlem af fitnesscentret eller ønsker at blive det, så findes der også gode abonnementer, hvor du kan få hjælp til skader eller vægttab.

 

Besøg også Hedensted Centret

Besøg også Hedensted Centret Behandling & Sundhed


Følg med på Facebook

bubble