Forkæl dig selv

Kunden i centrum

Kroppen har brug for indre ro, og det sørger Gitte Hamaker Holk for at give i sin lille klinik ved privaten på Skærvegyden.

Fra du kommer ind ad døren, er du i gode hænder. Og med varme i briksen, afdæmpet musik, økologiske engangslagner og lun olie til massagen, er der garanti for en behagelig oplevelse.
Skulle der være brug for at lette sit hjerte under massagen, så lægger Gitte Hamaker Holk gerne øre til, mens hun er helt stile, hvis der er brug for stilhed og afslapning.

Hos Din Indre Ro er kunden i centrum, mens en dejlig anti-stress kropsmassage nydes.
Der tilbydes forskellige massageformer med forskellig varighed som blandt andet ”Hot Stone”, som er varme lavasten. Denne massage kan kombineres med en almindelig massage, så der kan løsnes godt op.

Eller hvad med en ”Indisk hovedmassage”, der består af kraniemassage, pandemassage, aktivering af medianbaner (kroppens energibaner) og vores chakraer (kroppens energicentre).

”Bambusmassage” er også en mulighed. Den løsner muskler, reducerer mælkesyrer og uro i kroppen samtidig med, den er afslappende.

Når massagen er færdig, serveres der en lille anretning med frugt eller nødder og et glas vand.

Din Indre Ro sælger blandt andet også afstresningscd’er, chokolade fra Xocolatl, hvor nogle produkter er gluten- og mælkefri, smykker fra Sisterunika, som er smykker med ædelsten og krystaller, der hver har en betydning og evne samt gavekort.

Alle salg foretages i forbindelse med behandlinger eller forudgående aftale.


Følg med på Facebook

bubble