Minet Farve- & Gulvcenter - alt til huset

Minet Farve- & Gulvcenter sælger og udfører professionelt arbejde til både privat og erhvervliv. 

Minet Farve- og Gulvcenter på Østerbrogade i Hedensted er specialister inden for gulve, tæpper, gardiner, markiser, maling og farver.

Fra gulv-til-loft og væg-til-væg
Den 750 m2 store butik både præsenterer og leverer helhedsløsninger til dit hjem, og det venlige, vidende og meget servicemindede personale kan rådgive dig om alt fra gulv-til-loft og væg-til-væg. 

Når vi taler gulve, fører Minet Farve- og Gulvcenter et prisvenligt sortiment af både laminat- og trægulve, samtidig med at butikken tilbyder alt i tæpper, inkl. gratis pålægning, hvis du køber over 30 m2 egetæpper. Dertil kommer, at butikkens personale også excellerer i alt inden for ind- og udvendig maling til huset. Og at de samtidig tilbyder alt i gardiner - hvadenten du foretrækker lameller eller er mere til plissé, foldegardiner eller noget helt fjerde. Til slut er Minet Farve- og Gulvcenter også eksperter inden for salg og levering af markiser af alle slags. 

Butikken har mangt og meget. Men det kan siges kort og godt
Minet Farve- og Gulvcenter har det hele. Og kan hjælpe dig med det hele. Butikken har fra dag ét stået for højeste kvalitet i leverancen - både i forhold til varesortiment, rådgivning, levering og montering. 

Derfor: Hvis du drømmer om at forny din bolig, så kig forbi Minet Farve- og Gulvcenter for inspiration, professionel vejledning og - ikke mindst - et godt tilbud!

Åbningstider i butikken: 
Mandag - torsdag kl. 08.00 - 17.30
Fredag kl. 08.00 - 18.00
Lørdag kl. 08.00 - 13.00

minet-pers.jpg


Følg med på Facebook

bubble