Vores arbejde er omfattet af BYGs garantiordning

Det faktum, at vi har kunder, der har valgt os som deres faste samarbejdspartner i mere end 50 år, er i vores øjne det bedste kvalitetsstempel, vi kan få.

Siden etableringen i 1971 har firmaet med rulle og pensel skabt holdbare og farverige løsninger, primært i Hedensted og de omkringliggende byer. Firmaet ligger stabilt på 7-10 medarbejdere, hvilket gør os fleksible og i stand til at udføre både små og store maleropgaver.

I Hedensted Malerforretning finder du en leverandør, der følger med udviklingen og som gør en dyd ud af at udnytte de nyeste teknologier og produkter inden for malerfaget. Det betyder, at vores kompetencer hele tiden udvides, og at vi i dag formår at løse et bredt spekter af specialopgaver.

I private hjem

Vælger du Hedensted Malerforretning til et malerprojekt i dit private hjem, kan du være sikker på, at vi udfører et både elegant og grundigt arbejde. Vi har sans for detaljerne og ligger meget vægt kvaliteten og det gode håndværk.

Ved hver opgave præsenterer vi dig for de farvemuligheder, der er oplagte til din opgave. Hvis du ønsker at se det fulde udvalg af farver, inviterer vi dig meget gerne ind i vores farvehandel, hvor du kan sammenholde farverne med vores brede udvalg af tapeter og gardiner. På den måde får du det bedste indtryk af den stemning farver, tapeter og gardiner kan skabe i dit hjem.

Benyt dig af vores professionelle rådgivning og høje faglighed næste gang, du skal træffe valg om farver og materialer.

Vi løser alle typer af opgaver – fra istandsættelse af småsprossede kældervinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader.

For erhvervslivet

Siden 1971 har vi udført maleropgaver for alle grene af erhvervslivet, hvor der ofte er behov for at få udført malerarbejde inden for snævre tidsrammer.

Vi udfører alle opgaver til konkurrencedygtige priser og går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af vores produkter eller det arbejde, vi udfører. Typisk udfører vi malerarbejde i forbindelse med vedligeholdelse og opfriskning af lokaler, men vi går aldrig af vejen for en specialopgave, der kræver særlig omhu eller specielle kompetencer.

Hos os kan du trække på mere end 40 års erfaring, når vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Er du i tvivl om en given opgave, så ring og gør brug af den service, der følger med, når du bruger Hedensted Malerforretning.

hedenstedmaler.jpg

bubble