Få hele pakken

Fra idégenerering til markedsføring

Hedensted Events er et lille eventbureau, der har fællesskabet for øje. Bureauet drives af indehaver Vivi H. Nielsen Mathiasen, som laver egne events, der er for både børn og voksne som blandt andet foredrag, børneunderholdning og velgørenhed.

Men Hedensted Events laver også events for andre. Blandt andet har Hedensted Events lavet flere loppemarkeder for Hedensted Centret samt to julemarkeder, været konsulent på Majfesten i Hedensted og er nu sammen med andre frivillige i gang med at arrangere Stafet for Livet i Hedensted.

Med Hedensted Events fås hele pakken fra idégenerering, salg af billetter gennem eget billetsystem til markedsføring af dit event.

Det er også muligt at gøre brug af ydelserne enkeltvis.

Billetsystemet er gratis at bruge for alle. Det er nemt at bruge, og du slipper for en masse administrativt arbejde med at holde øje med bankoverførsler og tilmeldingslister. Billetterne købes online, og der kan betales med både kreditkort og mobilepay.

PR er alt lige fra små annoncer, flyers, hjælp til Facebook, hjemmesider og pressemeddelelser. Vivi H. Nielsen Mathiasen er journalist (DJ) og samarbejder med den lokale presse, som næsten altid bringer de tilsendte pressemeddelelser. Der kan naturligvis aldrig gives en 100 procent garanti, da det er helt op til avisens redaktør, hvad der bringes af aktuelt stof.

Og så er Vivi H. Nielsen Mathiasen også redaktør på Best of 31.


Følg med på Facebook


Følg med på Instagram

bubble