Middelfart Sparekasse i Hedensted

Middelfart Sparekasse møder dig i øjenhøjde. Det er en bank, der ved, at tilliden ligger i nærværet, nærheden og den gode kundeoplevelse. 

Middelfart Sparekasse har siden 2001 været en fast bestanddel af Hedensted bymidte. Fra en start med kun fire medarbejdere er banken vokset støt til i dag at beskæftige 25 medarbejdere, der er fordelt på kundemedarbejdere,  erhvervs- og privatrådgivere. Det er mennesker, som hver dag møder dig i øjenhøjde og lægger stor vægt på nærvær og nærhed i forhold til dig som kunde. Derfor er opskriften på både deres, afdelingens og hele bankens kundeservice ret enkel: De gør deres bedste for at behandle dig og alle øvrige kunder, som de selv ønsker at blive behandlet. 

Udpeget til 'pengeinstituttet med Danmarks mest tilfredse kunder' flere år i træk
Og at det lykkes dem ganske godt, kan ses i den flerårige udnævnelse til 'pengeinstituttet med Danmarks mest tilfredse kunder' - og dermed i kåringen som den bank, der er "Bedst til kunder" for 4. år i træk.  

Der er derfor tale om rådgivning i topklasse - og konsekvent med dig i centrum - når du er kunde hos Middelfart Sparekasse i Hedensted. Så hvis du ikke allerede er det og godt kunne tænke dig at blive en af Danmarks mest tilfredse kunder, så book et møde med Middelfart Sparekasse eller kig ind i Hedensted-afdelingen på Østerbrogade til personlig sparring om dine muligheder. 

Bankens åbningstider: 
Mandag - fredag kl. 10.00 - 16.00

Bankens kasseekspedition: 
Alle hverdage kl. 10.00 - 13.00

Bankens rådgivningstid: 
Hverdage efter aftale kl. 08.00 - 18.00

middelfart-sparekasse---danmarks-bedste-arbejdsplads.jpg

 


Følg med på Facebook

bubble