Et engageret Sydbank i hele Hedensted Kommune 

Din lokale bank er engageret i det lokale foreningsliv, i detailhandlen og i erhvervslivets vækstmuligheder i Hedensted. 

For Sydbank i Hedensted er det vigtigt, at uanset hvordan kunderne benytter Sydbank, skal kundeoplevelsen være enkel og overskuelig. Vi skal være en bank – ganske enkelt. Ikke andet. Vi er en rådgivningsbank, som arbejder målrettet på at etablere og pleje værdiskabende relationer - og det forpligter. Gennem vores rådgivning søger vi at bidrage til en sund vækst og udvikling i danskernes økonomi.

Det er Sydbank´s ambition at være blandt de førende i Hedensted, både hos privatkunder og hos erhvervskunder. Sydbank i Hedensted måler løbende på kundetilfredsheden, for at sikre den bedste kundetilfredshed. 

Mange services til borgerne i Hedensted Kommune

Sydbanks kompetente personale giver dig altid gode råd og sparring om din daglige økonomi, både privat og i virksomheden, lån, opsparing, pension, bolig og digitale løsninger. Ligesom hævning af penge, indbetale penge, afhente forudbestilt valuta og hæve euro i automaten op til 10.000 danske kroner, er muligt hos Sydbank. 

På Sydbank´s hjemmeside findes der ligeledes en chat-funktion, hvor Sydbank medarbejder er klar til at besvare spørgsmål. 

Åbningstider: mandag til onsdag kl. 10-16, torsdag kl. 10-17 og fredag kl. 10-16.

På gensyn - vi ses i Sydbank i Hedensted. 

Find os her

jens-peter-h-sydbank.jpg

sydbank-niels-ej.jpg
personalesydbank2022.jpg

sydbankbillede1.png

Følg med på Facebook

bubble