Sportigan Hedensted

Det sjove ved at dyrke sport er det vigtigste. Sådan er det hos Hedensted´s lokale sportsbutik Sportigan i Østerbrogade. Grethe og Finn står i spidsen for en butik fyldt med alt det bedste indenfor sportstøj og udstyr. 

Hos Sportigan i Hedensted spiller vi fodbold, håndbold, rundbold, basketbold. Vi cykler. Vi tager i fitness. Vi løber solen sort. Eller nogle af os gør. Vi går til gymnastik og badminton. Også en søndag morgen, hvis det er dér, det passer. Vi elsker at dyrke sport i Hedensted. Fordi vi synes, det er sundt for os. Men først og fremmest fordi, vi synes det er sjovt.

Det er sjovt at få pulsen op. Og jo flere man er om det, desto sjovere bliver det. Det er sjovt, at okse op langs sidelinjen efter bolden og mærke, hvor meget det pludselig betyder, selvom man har passeret de halvtreds. Det er også altid sjovt, hvor godt man har det med sig selv bagefter. Sport er et fantastisk frirum i vores moderne hverdag. Det hylder vi i din lokale Sportigan.

Godt med et stort udvalg og vejledning i Sportigan 

Det er meget enkelt. Det er sjovest at dyrke sport i det rigtige udstyr. Derfor har vi for det første et af Danmarks største udvalg – både i butikken i Hedensted og på sportigan.dk. Du kan finde alt fra løbesko, gymnastikdragter, træningstøj og sportsudstyr. For det andet står vi altid klar med hjælp og vejledning. Du skal have det, der er bedst for dig.

Bliv en del af Klub Sportigan

Sportigan har en klub. Det hører sig til, når man går op i sport. Som medlem får du en lang række sportslige fordele. Du får gode sportstips og invitationer til events hos Sportigan i Hedensted. Du kan score flotte medlemsrabatter i løbet af hele sæsonen. Ligesom du får mulighed for at indstille klub-og sportsprojekter til Sportigans store klubpris på kr. 10.000 fire gange om året.

Er du klub, forening eller virksomhed?

Hos Sportigan er vi specialister i tøj og udstyr til klubber, foreninger og virksomheder. Lige fra spilletøj til drengene og pigerne til profiltøj til virksomheder. Vi er ikke langt væk, kontakt os for samarbejde.

Kom og vær med. Vi garanterer, det bliver sjovt. Vi ses hos Sportigan Østerbrogade 15 i Hedensted.


Følg med på Facebook

bubble