Din lokale ejendomsmægler i Juelsminde

Nybolig Juelsminde har eksisteret siden den 1. marts 1997. Vi beskæftiger os med boliger til private incl. nedlagte samt mindre landbrug. Derudover er en stor del af vores handler salg af sommerhuse.

Tæt samarbejde

Vi har et stærkt team af veluddannede medarbejdere, som tager dig sikkert igennem et boligsalg. Vi arbejder hver dag effektivt og dedikeret på at finde den rette køber til den rette bolig. Du kan være sikker på en erfaren mægler med det helt rigtige lokalkendskab. Vi er tilsammen 8 forretninger, og dermed Danmarks største Nybolig mægler. Udover Nybolig på Vitus Berings Plads og Strandkærvej i Horsens har vi butikker i Hornsyld, Brædstrup, Tørring og Jelling samt en projektsalgsafdeling på Vitus Berings Plads.

Føl dig tryg ved dit boligsalg

At vælge ejendomsmægler handler i virkeligheden om mavefornemmelse. Du skal føle dig tryg ved den mægler, som skal foretage dit boligsalg for dig. Det er en mægler, som skal sætte lige så stor pris på dit hjem, som du selv har gjort. Sådan får din mægler solgt din bolig til markedets højeste pris.

Start med en salgsvurdering eller måske bare et godt råd. Begge dele får du helt gratis og uforpligtende hos Nybolig Juelsminde. Kom forbi i butikken eller ring på tlf. 7569 4515.


Følg med på Facebook

bubble