Midtjysk Revision gør det, ud fra begrebet "din tid er din kapital", lettere at drive virksomhed. 

Kasper Juhl Hansen fra Midtjysk Revision i Hedensted har det klare mål, at hjælpe virksomheder med regnskabet, så indehaveren kan være tryg og fokusere på firmaets ydelser, produkter og kernekompetencer.

Midtjysk Revision er hovedsageligt revisor og rådgiver for kunder i Horsens-, Hedensted- og Vejleområdet. Kontoret ligger i Hedensted på Nordre Fabriksvej 7.

Midtjysk Revision ApS drives af Kasper Juhl Hansen, der er uddannet med en HD(R) baggrund fra Aarhus Handelshøjskole. Som revisormedarbejder er André Givskov med på holdet, en af stamspillerne på Hedensted IF´s Danmarksseriehold. 

Midtjysk Revision har speciale i små og mellemstore virksomheder og tilbyder mange forskellige assistanceopgaver. Alt udføres i tæt og personlig kontakt med kunden og altid i høj kvalitet. 

Kontakt MR og få et uforpligtende møde. Lige nu tilbyder MR de første 3 timer gratis. Indehaver Kasper Juhl Hansen kommer gerne ud til dig og holder et helt uforpligtende møde – på din hjemmebane!

Midtjysk Revision har nogle af områdets mest konkurrencedygtige timepriser, plus de 3 første timer GRATIS. 

Læs mere om de forskellige områder, vi yder rådgivning indenfor.

Selskaber og virksomheder
Har du et selskab eller en personlig-/enkeltmandsvirksomhed, så lad Midtjysk Revision Hedensted ApS hjælpe med årsregnskabet og momsen og undgå problemer med SKAT og Erhvervsstyrelsen. Samtidig får du et regnskab, som banken kan have tillid til.

Udlejning og forældrekøb
Har du en lejlighed eller et hus, som du udlejer til 3. mand eller til den nærmeste familie, driver du en virksomhed. Dette er kun en fordel, da du ofte vil spare mange penge i skat ved udnyttelse af virksomhedsordningen. Man opnår større fradrag af renteudgifterne, og hvis udlejningen giver underskud, kan det udnyttes i den øvrige indkomst.

Kasper Juhl Hansen er utrolig engageret i lokalområdet via flere trænerjobs i Hedensted IF. En snak om sport og især fodbold er din bonus, på et møde med Kasper...!  

Kasper Juhl Hansen                                    André Givskov
Revisor HD(R), Direktør                               Revisormedarbejder
Tlf. +45 6061 9764                                      Tlf. +45 6174 5980
Mail: kjh@midtjyskrevision.dk                    ag@midtjyskrevision.dk 

mr_banner_bund.jpg


Følg med på Facebook

bubble