Oplev med Tørring Kanoudlejning 

Med en skøn kanotur på Gudenåen kan du opleve en fantastisk natur. En kanotur er en god mulighed for at dele oplevelsen med venner, kone, kæreste, børn og familiemedlemmer. 

Med Tørring Kanoudlejning går kanotur lige så lang som I ønsker. Vi sejler på hele Gudenåen. I kan vælge at sejle 1 enkelt dag, eller tage på en flere dages tur. I Tørring, hvor vi bor, hjælper vi jer gerne med at gennemgå jeres kanotur. Det er muligt at starte mange andre steder, bl.a. også på Åle teltplads og Åstedbro teltplads. Vi hjælper jer gerne med spørgsmål om kanoruter.

Inden du tager på kanotur på Gudenåen

Inden I drager af sted mod en storslået oplevelse, hvor I kommer helt tæt på Gudenåens forunderlige og smukke natur, så pakker I udstyret i kanoen og modtager de sidste gode råd og tips til jeres tur fra Tørring Kanoudlejning. Gudenåen er ca. 162 km, fra sine kilder tæt på Tørring og til den løber ud i Randers fjord, så der er meget at se og lytte til undervejs. Tørring Kanoudlejning er det ældste firma på strækningen Tørring - Mossø. Vi sætter en ære i at give dig og din familie eller venner, den bedste kanotur på Gudenåen, og står derfor altid til rådighed, hvis du skule have spørgsmål til kanoudlejning eller andet. 

Læs mere her


Følg med på Facebook

bubble