Lifestyle - passioneret omkring mode, lækre mærker og den bedste personlige betjening.

Lifestyle er en skøn og hyggelig butik med et stort og fantastisk udvalg inden for lækker mode til kvinder. 

Butikken, der ligger i hjertet af Hedensted, har den gode kundeoplevelse i centrum og går langt for at sikre en personlig og ærlig styling af hver enkelt kunde. Lifestyle er et sandt modemekka, hvor du altid kan hente inspiration til sæsonens trends og tendenser - og få hjælp til at finde netop de styles, der fremhæver det allerbedste hos dig og sørger for, at du går derfra med et smil på læben og lyst til mere. 

Det dedikerede personale hos Lifestyle har både tiden, overskuddet og muligheden for at kræse lidt ekstra om hver enkelt kunde - og sammenholdt med butikkens mange skønne mærker er det en filosofi, der har skabt det helt rigtige fundament for at klæde enhver kvinde på. 

Onlinehandel  kan bestemt have sine fordele - og fordi Lifestyle har skabt sig et navn, der rækker langt udover Hedensted og omegn, er det også en butik, der altid meget gerne sender de varer til dig, som du måtte have set på Facebook, hvor personalet flittigt uploader de nyeste varer. Er du mere til selv at kunne røre ved varen, mærke kvaliteten og prøve den, før du køber, er Lifestyle en butik, der altid bestræber sig på at give alle den bedste oplevelse og service. Det store engagement skinner kort sagt igennem - selv i de pakker, du modtager efter bestilling på Facebook - og bestemt også, når du kigger inden for i butikken, hvor personalet står klar til at hjælpe dig med at håndplukke præcist det tøj og den stil, du ønsker dig. 

Blandt de mange lækre mærker i butikken finder du: 
Gestuz, Stella Nova, Co´couture, Lollys Laundry, Garcia, Second Female, Maryley, Neo Noir, Sofie Schnoor, Pernille Corydon, Bella Moda, Pavement, Via Vai, Bechsøndergaard, Redesign by dixie, House doctor og Meraki. 

Lifestyle er DIN butik. Stedet, hvor du frit kan mikse, matche og prøve dig frem mellem mange forskellige mærker og styles. Hvor alt er samlet i én butik, som kun venter på at inspirere og hjælpe netop dig.

Rigtigt god shopping!

Åbningstider i butikken: 
Mandag - torsdag kl. 10.00 - 17.00
Fredag kl. 10.00 - 18.00
Lørdag kl. 10.00 - 13.00

lifestyle.jpg


Følg med på Facebook

bubble