Hos os bliver du som sælger ikke blot et nummer i rækken.

Vi vægter troværdighed, ordentlighed og service højt – alt sammen for at give dig tryghed i din bolighandel og for at hjælpe dig med at komme godt videre. 

EDC Hedensted blev etableret 15. oktober 1997 og har siden 01. februar 2002 været en filial af EDC - Tørring Ejendomskontor, som har sin oprindelse fra 1977. Marie-Louise Nørbo Eg er sammen med Bendt Jensen indehaver af butikken i Hedensted.

EDC Hedensted består af et energisk, ungt team med Marie-Louise Nørbo Eg i spidsen. Derudover består den daglige bemanding på kontoret af Christian Anholm Fenger Jensen og vores praktikant Emil Banke Christiansen. Hos EDC Hedensted møder du et dygtigt og engageret mæglerteam, som altid er klar til at yde en professionel og seriøs rådgivning overfor vores kunder.

Vi ved at glade kunder genererer nye kunder. Derfor bestræber vi os altid på, at give dig den bedst mulige oplevelse når din bolig skal sælges. Hele teamet hos EDC Hedensted arbejder tæt sammen om den enkelte bolighandel – til stor glæde for vores sælgere.

Vores vision er, at EDC Hedensted gennem en altid topprofessionel håndtering, sikrer vores kunder den bedste oplevelse målt på alle relevante parametre, for derigennem at opnå en position som kundernes mest fortrukne ejendomsmægler.

Vi beskæftiger os med salg af alle typer ejendomme samt udfærdigelse af skøder.

Åbningstider:
Mandag 09:00 - 16:00
Tirsdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

edc-maeglerne.jpg


Følg med på Facebook

bubble