Behandling & Sundhedshus

Vi byder dig hjertelig velkommen til Hedensted Centret.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vejen mod en sundere livsstil i et hus fyldt med muligheder!

I vores fitness & Sundhedshus tilbyder vi fitness, holdtræning, fysioterapi, massage, personlig træning og kostvejledning.

Fysioterapi

Fysioterapi kan forebygge og behandle sygdomme eller lidelser i forbindelse med kroppen. Det retter sig især mod de dele af kroppen, vi bruger når vi bevæger os: muskler, led, nervesystemet, kredsløbet og vejrtrækningen. Der kan være tale om en pludselig opstået skade, eller længerevarende overbelastning. Måske har du haft smerter længe, men er ikke sikker på hvorfor. Smerter skyldes ofte fysiske og/eller biomekaniske forstyrrelser eller skader, men kan også have årsager der skyldes samspillet mellem krop og sanser, psyke og livsbetingelser.

Vi lægger vægt på at give dig en grundig undersøgelse, og tale med dig om dit forløb. Vi lægger også vægt på at samarbejde med din læge eller andre behandlere, du måske har været i behandling hos.

Genoptræning er en væsentlig del af fysioterapi. Når kroppen bliver skadet, skal vævet hele og blive stærkt igen. Det sidstnævnte sker ved træning, der derfor er en vigtig del af et godt forløb. Vi hjælper dig i gang med øvelser som du kan lave hjemme, og måske vil det også være godt for dig at komme i vores fitnesscenter og svømmehal.
Vi sørger altid for at hjælpe dig godt i gang, så du får mest muligt ud af din træning. Derefter laver vi løbende opfølgning efter behov.

Fysiomassage

Fysio massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning.
Massagen aktiverer kroppens eget immunforsvar og gør det lettere for kroppen at udskille affaldsstoffer, da blodgennemstrømningen øges, hvilket kan lindre smerter.

Spændinger i muskulaturen kan medføre smerter forskellige steder i kroppen
Massage medfører en større bevægelighed da spændingen i muskulatur aftager
Massage kan øge det psykiske velbefindende, da det bl.a. kan lindre stress symptomer

Massage Wellnessbehandling

Ved denne type behandling fokuseres der på dig som helhed og du får muligheden for at mærke din egen krop. Massagen foregår i en afslappende atmosfære og koncentrerer sig om et specifikt ønsket område på din krop. Ønsker du at der bliver spillet musik under behandlingen, kan dette også lade sig gøre. Massagen er især god for dig, som elsker at forkæle dig selv. Behandlingen kan også være et godt supplement i en stressende hverdag.

Afspændende behandling af muskulaturen

Under behandlingen kan du få afspændt din muskulatur på to måder. Den første måde er i form af massage, hvor din muskulatur bliver varmet grundigt op. Dernæst vil der blive lavet et massagetryk, for at opnå størst mulig afspænding i de ømme muskler. Dernæst mærkes der efter, hvor du er øm i kroppen og derved bliver der lavet en mobilisering af dine led. På denne måde forsvinder din spænding i det pågældende område. En mobilisering af dit led kan sammenlignes med det, en kiropraktor laver. Der vil også blive masseret under denne type afspænding af muskulaturen, men dog ikke så hårdt, som under den første type afspænding.

Besøg også Hedensted Centret

Besøg også Hedensted Centret Fitness & Sundhedshus

%MCEPASTEBIN%


Følg med på Facebook

bubble