Spar Hedensted - dagligvarer, blomster, friskbagt brød og meget mere...

Hos Spar Hedensted i Bredgade tager bestyrer Gerhardt Bach og et serviceminded altid imod med et smil og med masser af friske dagligvarer. 

Spar Hedensted er fyldt med daligvarer på hylderne. Foruden dagligvarer findes der blomster og vingaver, friskbagt brød og forsendelse/modtagelse af GLS, Bring og DAO, samt indlevering af rensetøj.

Populære gule priser

SPAR kædens gule priser er din garanti for, at du hver dag året rundt kan finde et stort sortiment af udvalgte varer til faste lave priser hos din lokale SPAR købmand. Så behøver du ikke køre land og rige rundt for at få dagligvarer til discountpris – med den ekstra bonus, at du også kan få alle de andre varer du skal bruge samme sted.

For os betyder det at være lokal, at man tænker på sine naboer. På de unge. På de gamle. På dem midt i mellem. Og på at gøre deres hverdag så nem som muligt.

Det at være købmand er lidt mere nede på jorden. Det handler om at vide, hvilke varer man skal købe for at opfylde sine kunders behov. Og om at købe ind til priser, som kunderne vil betale.

I SPAR kæden kan vi dog gå et skridt videre. Fordi vi køber stort ind, kan vi nemlig sælge varer til priser, som du normalt skal køre langt for at finde. De varer kan du finde på hylderne med Gul Pris. Og så får du naturligvis den ekstra bonus hos din lokale SPAR købmand, at du også kan få alle de andre ting, du skal bruge uden at skulle køre land og rige rundt.

Opskrifter

Spar Hedensted giver dig også inspiration til middagsbordet.

I hverdagen kan det være svært at få tid til finde på nye retter. Og når der er gæster, kommer man også nemt til vælge det sikre. Derfor giver vi gerne inspiration til både nye og klassiske opskrifter. De er lette at tilberede, og din lokale SPAR købmand har naturligvis det hele. Få inspiration til opskrifter her.


Åbent alle ugens dage 7-21.

Velkommen til Spar i Hedensted.

 billede1.png


Følg med på Facebook

bubble