Fri Bikeshop Hedensted

Gode cykler midt i Hedensted

Vi er sikre på, at vi finder den helt rigtige cykel til dig. 

Placeret lige i Hedensted midtby, er vi klar til at servicere nye som gamle, trofaste kunder. Med passion og interesse for cykler slår vi dørene op og byder dig velkommen.

Med en udstilling på 240 kvadratmeter er vi klar til at modtage dig i vores cykelunivers, som indeholder el-cykler, MTB, børnecykler, racercykler og naturligvis helt almindelige hverdagscykler der skaffer dig til arbejde og skole.

Vi er en del af Fri BikeShop kæden. Det betyder, at vi kan tilbyde gode fordel til dig

Lånecykel og -elcykel
Fri Delbetaling
Fri Livstidsservice
14 dages Fri Tilfredshedsgaranti
Fri BikeSmart
Bredt udvalg af cykler og tilbehør
Mulighed for 2 dages prøvetid på elcykler

I og omkring Hedensted er der rig mulighed for at boltre sig på både landeveje, men specielt i skovene har MTB-ryttere gode forhold.

Livstidsservice

Når du køber en cykel hos Fri BikeShop, tilbyder vi altid den første service helt gratis. Det vil sige, at 2 måneder efter du har købt din nye cykel, bliver du helt automatisk indkaldt til din nærmeste BikeShop. De vil hjælpe dig med at foretage et sikkerhedstjek – dette inkluderer også eventuelle justeringer og smørelse.  

Du får ved købet udleveret et servicehæfte, hvor du kan læse om de årlige serviceeftersyn. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af din nye cykel og den bedst mulige start. OBS: første eftersyn for elcykler koster 149 kr.

Lad din lokale fagmand passe din cykel. Med FRI Livstidsservice kan du få justeret og efterspændt din cykel på alle vores værksteder lige så tit, du har brug for det. I hele cyklens levetid. På den måde er du sikret cykelglæde mange år frem i tiden.

FRI Livstidsservice er en ubegrænset service til dig, der elsker at bruge din cykel, men hader oliefingre. Derfor er FRI Livstidsservice din garanti for, at du som kunde hos Fri BikeShop ikke bare får en ny cykel, men en cykel, der er smurt og strammet, sikker og velkørende gennem hele sin levetid.

The best things in life are free ... og vores FRI livstidsservice koster heller ikke det store. Du kan for kun 299,- få ordnet din cykel på vores værksted lige så ofte som du vil. Når du køber en cykel online, kan du tilkøbe livstidsservice ved kassen Selvom du tilkøber FRI livstidsservice, får du naturligvis stadig tilbudt den almindelige serviceordning efter 2 måneder. OBS: FRI Livsstidsservice til elcykler koster 499 kr.

Der er fine muligheder for at parkere bilen, når du skal finde din nye cykel.

Åbningstider:

Mandag: 09:00 - 17:30
Tirsdag: 09:00 - 17:30
Onsdag: 09:00 - 17:30
Torsdag: 09:00 - 17:30
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: Lukket

fri-bikeshop-hedensted.jpg


Følg med på Facebook

bubble