Hårde hvidevarer hos HPK i Hedensted

HPK Hvidevarer er en butik på 250 m2 på Østerbrogade i Hedensted, hvor vi har et stort udvalg af hårde hvidevarer.

HPK hvidevarer har mere end 40 års erfaring inden for salg, service og reparation af hårde hvidevarer, og butikken har eksisteret siden 1922. Derfor er vi i stand til at give vores kunder den bedste vejledning i at gøre det rigtige køb af hårde hvidevarer.

Vi fører alt i elektriske maskiner og hårde hvidevarer

Vi fører alt i hårde hvidevarer, men også for eksempel el-apparater, køkkenmaskiner, støvsugere , køleskabe, tørretumbler og øvrige hvidvarer , der benyttes i en traditionel dansk husholdning.

​Vi kan endvidere tilbyde forskelligt tilbehør til hårde hvidevarer, herunder blandt andet flydende tøjvask til vaskemaskiner samt groft salt og opvasketabs til opvaskemaskiner.

​Vi fører en række hårde hvidevarer fra populære og velrenommerede mærker som blandt andet Bosch, Siemens, Miele, Electrolux, Zanussi, Whirlpool, AEG, Vestfrost, Gram, Scan Domestic, Liebherr, Voss, Beko, Gorenje, Silverline, Gerson, Panasonic, OBH og Caso.

Vi kan levere og montere hårde hvidevarer på 1-2 dage

​Det er vores faste hvidevare-montør, Lars Krogstrup, der leverer og monterer hårde hvidevarer, ligesom han gerne tager de brugte med retur med henblik på miljørigtig bortskaffelse. Han kan også reparere defekte maskiner.

Vi leverer i blandt andet Hedensted, Horsens og Vejle, men som udgangspunkt i en radius af 35-40 kilometer fra Hedensted. Levering sker typisk inden for 1-2 arbejdsdage.

- vi går aldrig på kompromis med høj kvalitet og god service!​

Kig forbi butikken på Østerbrogade i Hedensted for at høre mere.
Du kan også ringe til os på telefon 76 74 68 00 eller sende os en mail.

hkp_bund_banner.jpg


Følg med på Facebook

bubble