I de bedste hænder hos Kiropraktisk Klinik i Hedensted.

Kiropraktisk Klinik på Østerbrogade i Hedensted har et bredt behandlerteam bestående af indehaver og kiropraktor Lars N. Andersen og flere massører. Alle sætter tverfagligheden i højsædet. 

Rigtig mange mennesker oplever dagligt vedvarende smerter i kroppens led og muskler. Det er ofte unødvendige smerter, som kan fjernes eller lindres, ved den rigtige behandling. Målsætningen for Kiropraktisk Klinik er kvalitet, såvel diagnostik som i behandlingen.

Kiropraktisk Klinik har et bredt dagligt behandlerteam bestående af en kiropraktor og flere dygtige og kompetente massører. Med udgangspunkt i en grundig undersøgelse ønsker behandlerteamet at arbejde hen imod ”det ideelle patientforløb”, for derved at sikre en bedre livskvalitet for vores klienter. Alle behandlere hos Kiropraktisk Klinik forsøger i høj grad at gøre brug af hinandens kompetencer og arbejder tværfagligt efter behov.

Behandlingsformer og tilbud
Kiropraktisk Klinik tilbyder alle former for kiropraktisk behandling, massage og tilbud til virksomheder. 

Kiropraktor ordningen giver bedre vilkår for kiropraktorpatienter og gør det muligt for firmaer at tilbyde kiropraktor behandling af deres ansatte med fuldt fradrag.

Samtidig er det skattefrit for medarbejderen at få betalt behandlingen hos en kiropraktor af sin arbejdsgiver.

Det er en betingelse for skattefriheden, at udgiften afholdes som led i virksomhedens generelle personalepolitik for alle virksomhedens medarbejdere. Det er valgfrit for medarbejderen, hvilken klinik eller kiropraktor patienten ønsker at kontakte.

Tidsgaranti
Nye som gamle patienter kan alle få tid til konsultation samme dag eller senest dagen efter første henvendelse.

Kontakt os for en tid til din behandling.

Åbningstider
Mandag og torsdag kl. 8.00 - 17.00
Tirsdag kl. 7.30 - 13.00
Onsdag og fredag kl. 7.00 - 12.00 

behandling.png


Følg med på Facebook

bubble