Matas - et ikon, når vi taler køb af skønhedsprodukter i Danmark 

Matas er gået fra at være et lille indkøbsfællesskab til et børsnoteret selskab med knap 300 butikker.  

Matas kunne meget passende blive indbudt som gæst, når verdensberømte David Lettermann afholder sit nyeste talkshow, der kan oversættes til dansk med noget i retning af "Min næste gæst behøver ingen introduktion". Matas-butikkerne er nemlig så kendte i næsten alle danske byer, at det er svært at finde noget nyt at sige, skrive og fremhæve om butikskæden, som ikke alene er berømt for sit stribede design på kædens egne produkter, men også er verdensberømt i Danmark for sit salg af parfume, kosmetik, personlige plejeprodukter, natur- og håndkøbsmedicin + diverse rengørings- og husholdningsartikler. 

Matas i Hedensted - det bedste udvalg og det bedste personale
Matas er slet og ret et ikon i de fleste danskeres bevidsthed - og det er ikke meget anderledes med Matas i Hedensted. Også her er Matas så absolut at betragte som en af borgernes absolutte favoritter, når det kommer til køb af og rådgivning om skønheds- og plejeprodukter, og når du har brug for hjælp til at kickstarte en sundere livsstil  med fantastiske helseprodukter. 

Matas i Hedensted skiller sig ud ved andet og mere end sine super tilbud, produktkampagner og events i butikken. Butikken oser af professionalisme fra sit altid smilende personale, som brænder for deres arbejde og altid er klar med hjælp og gode råd om alt fra mode og makeup til helse og overordnet hygiejne og personlige pleje. 

Matas i Hedensted er for dig, der elsker god service, og glæder dig over konsekvent at få kompetent og kvalificeret hjælp - leveret med et smil. 

Åbningstider i butikken: 
Mandag - torsdag kl. 09.00 - 17.30
Fredag kl. 09.00 - 18.00
Lørdag kl. 09.00 - 13.00

Åbningstider på webshop: 
Mandag - søndag hele døgnet
Besøg webshoppen her

matas-natur.jpg


Følg med på Facebook

bubble