Mad med hygge!

En café for alle

I marts 2007 så Café Cozy dagens lys. Caféen har en dejlig beliggenhed centralt i Hedensted med gode parkeringsmuligheder og henvender sig til alle fra børn til pensionister.

Der er plads til 70 gæster i caféen, og når vejret er godt, kan maden nydes i den tilstødende gårdhave.

Ved sportslige begivenheder er der mulighed for socialt samvær omkring flere fjernsynsskærme opstillet i caféen-

Det er traditionelt cafémad, der serveres til favorable priser. Hver dag leveres der friske varer, og kødprodukterne er fedtfattige. Der findes ingen friture mad hos Café Cozy, så alle varme retter laves i ovn eller på gastronomi.

På udvalgte dage serveres der også traditionel dansk mad som stegt flæsk, dansk bøf samt wienersnitzel og nogle gange inklusiv dessert. Maden kan spises i caféen eller tages med hjem.

Café Cozy er også til tider vært for egne arrangementer altid kombineret med god musik og mad. Blandt andet kommer Ole Gas og spiller 3. juledag, der holdes fødselsdag og sommerfest. Caféen afholder også små arrangementer for de mindste i forbindelse med de forskellige højtider.

Der er mulighed for at holde din fest på Café Cozy. Caféen kan lukkes for andre gæster ved større arrangementer. Personalet sørger for bordopdækning, servering og maden.

Ønskes der en menu, der ikke står på menukortet, så kan caféens køkkenpersonale lave det, så festen bliver uforglemmelig. Maden kan serveres til hver enkelt gæst, men kan også serveres som buffet.

Man er altid velkommen til at kontakte de to indehavere, Rasmus Skytte Rehnquist og Michael Sindberg for et uforpligtende tilbud på en fest. 

menu-kortfor_bag-_2_2018-3.jpg

menu-kort-midten-_2_2018-3.jpg

Vi glæder os til at forkæle dig!

 


Følg med på Facebook

bubble