21. august 2019

Efterskole gentager successen med fællessang - del af Hedensted Handelsforening

Oplev efterskolelivet og glæden ved fællessang, når Flemming Efterskole søndag 1. september inviterer alle interesserede til åben sangtime med pianist Rasmus Skov Borring

Endnu en gang slår Flemming Efterskole dørene op til en hyggelig aften i selskab med pianist Rasmus Skov Borring. Fællessang er en fast del af efterskolelivet, og det vil skolen gerne dele med andre interesserede.

- Det er en aften, hvor vi samles om glæden ved at synge, og man kan sagtens deltage, selvom man ikke er den store sanger. Det er fællesskabet, der er i fokus, siger musiklærer Mette Riis Holm.

Skolen har inviteret Rasmus Skov Borring til at sammensætte den musikalske aften. Han har blandt andet skrevet skolens sang Stjernerne Kalder og landsstævnesangen Giv os lyset tilbage, som mange efterskoleelever bliver præsenteret for. På aftenen vil han præsentere et væld af Højskolesangbogens sange gennem små fortællinger akkompagneret af rytmisk klaver.

Alle interesserede er velkomne søndag 1. september kl. 19 i skolens Opvisningshal. Det er ikke nødvendigt at have nogen tilknytning til skolen for at deltage. På Facebook er det muligt at finde en begivenhed for arrangementet.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble