Juelsminde Fiskebistro et besøg værd

Juelsminde er en smuk beliggende havneby i kommunen. Dertil hører et godt spisested med masser af friske fisk og velsmagende retter på menuen.

Juelsminde Fisk er også en Fiskebistro, der ligger unikt placeret i forbindelse med Fiskebutikken, hvor råvarerne til dit måltid tages direkte fra disken og tilberedes - det bliver ikke mere friskt.

​Gæster kan sidde indendøre i Skipperstuen, som netop i år er blevet renoveret med nye borde, lofter, belysning således at der nu er dejligt lyst og hyggeligt. Udsigten herfra er strand og Fyn.

Gæster kan i godt vejr også sidde udendøre - lige ved havnekajen, hvor man således er en del af det pulserende havnemiljø.

​Flotte fiskesymfonier, skønne stjerneskud, fantastiske fiskefileter osv. kan bestilles fra det store frokost- & aftenkort.

​Eller man kan gå om bord i robåden, som er lavet til en helt unik buffet med et hav af delikatesser og lækkerier. 

​Det kvikke, venlige og servicemindede personale går op i at levere ikke blot et lækkert fiskemåltid men også en god, smilende service, som får enhver i godt humør sammen med den unikke udsigt.

Buffet 

Fiskebistroen tilbyder en helt speciel oplevelse i form af en buffet, der er stillet an i en robåd.

Båden fyldes med is, hvorpå flot-pyntede fade & skåle placeres med et hav af delikatesser og specialiteter. Det kan f.eks. være rejer m/æg, hjemmelavede sild, tærter, pil-selv-rejer, krabbeklør, koldrøget laks og hellefisk, fiskefrikadeller, rødspættefileter, blæksprutteringe, jomfruhummerhaler, muslinger, diverse røgvarer, diverse kartofler, salater, brød & smør samt andre af årstidens friske varer fra Juelsminde Fisk.

​Scenariet tiltrækker tusinder - også med kamera for at fange dette flotte syn.

I uge 29-32 hver dag kl. 12.00 - 15.00.

I weekenderne uge 26-28+33 samt helligdage.

​Spis alt, hvad du kan!

Voksne 155,-

Børn 0-2 år gratis

Børn 3-7 år 75,-

Børn 8-12 år 115,-


Aftenbuffet

På standdage, i skolernes sommerferie, opgraderer vi buffeten yderligere og stiller den an i en 12 meter lang robåd udenfor Fiskebistroen. Hertil står vi og griller alverdens kød, fisk og skaldyr - lige foran dig. Det kan f.eks. være steak af oksefilet, grillpølser, spareribs, tunsteak, smørfisk, laks, marlin, sildehaj, kæmpe rejer m.v.

​I uge 29+30+31+32 på stranddage kl. 17.00 - 20.00

​Spis alt, hvad du kan!

​Voksne: 245,-

Børn 0-2 år gratis

Børn 3-7 år 115,-

Børn 8-12 år 175,-


Følg med på Facebook

bubble